Loppukiri

Loppukiriyhteisön kotisivut osoitteessa:

www.loppukiriseniorit.blogspot.fi

Katso mitä Loppukirissä tapahtuu:

www.loppukiriasukkaat.blogspot.fi

Asunto Oy Helsingin Loppukiri on osakeyhtiömuotoinen senioreille tarkoitettu yhteisöllinen kerrostalo Hitas-tontilla Arabianrannassa. Tämä ensimmäinen Aktiiviset Seniorit ry:n ideoima ja käynnistämä senioritalo valmistui 2006.

Asukkaiden alaikäraja on 48 vuotta. Jokaisella asukkaalla on oma asunto. Talossa on kaikille asukkaille yhteisiä tiloja: yhteiskeittiö, ruokasali, kirjasto, vierashuone, saunat, pesutupa, terassi, yhteensä noin 400 m2. Nämä tilat ovat talon yhteisöllisyyden keskiönä. Valmistamme ja nautimme arkipäivisin yhteisen aterian ja osallistumme yhteistilojen siistinä pitämiseen.

Talossa voi asua esteettömästi ja ilman pelkoa yksinäisyydestä, tuttujen ihmisten ympäröimänä.
 

SUOMEN ENSIMMÄISESSÄ YHTEISÖLLISESSÄ SENIORITALOSSA LOPPUKIRISSÄ

Talossa on n. 400 m2  yhteisiä tiloja, jotka ovat kaikkien asukkaiden käytettävissä: ruokasali, kirjasto, pesula, vierashuone, kaksi saunaa, takkahuone ja liikuntatilat. Talo on yhteisöllinen: teemme yhdessä ruokaa, siivoamme omin voimin yhteisiä tiloja ja voimme osallistua monenlaiseen harrastustoimintaan. Huoneiston yhden asukkaan täytyy olla + 48 vuotias. Talo valmistui v. 2006.

VUOKRATAAN - VAPAA ALKAEN 8.7.2024

42 neliöinen kaksio, kiva kalustettu koti vuokrataan lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi.

Asunto on hyväkuntoinen. On astianpesu- ja pieni pyykinpesukone, mikroaaltouuni, kahvin ja vedenkeitin jne. Tarvittaessa käytettävissä  ruoanlaittoa varten astiat ja välineet.

Arabiankatu 19, 3 kerros, esteetön kulku hissillä.

Ratikat 8 ja 6 lähtevät kivenheiton päästä keskustaan. Samoin hyvät  bussiyhteydet.

Yst tiedustelut Marja-Liisa Haataja, Puh: +358 44 3005164 tai mliisha@live.com

MYYDÄÄN

66,5 neliön kolmio,  valoisa ja kaunis, hyväpohjainen, iso lasitettu parveke, 4. kerros, Hitas-yhtiö.   

Iso lasitettu parveke, josta pihanäköala. Moderni vaalea keittiö, musta marmoritaso, valkoiset kaapistot, keraaminen liesi. Tilavasta olohuoneesta, jossa ruokatila, on kulku lasitetulle parvekkeelle. Keittiö vaalea, moderni, jossa ylellinen, musta marmoritaso. Kylpyhuone on ikkunallinen, tilava, esteetön. Kaksi makuuhuonetta sijaitsevat asunnon eri päädyissä, joten täällä on myös yksityisyyttä. Sekä keittiöön että makuuhuoneisiin on lisätty tyylikkäät, kiinteät kaapistot, joten säilytystilaa on runsaasti.

Velaton hinta: Hitas-enimmäishinta, n. 334 000 €, josta yhtiölainan osuus 25.736 euroa. Hoitovastike 509 €. Pääomavastike 452,21 € / kk. Vapautuu joustavasti.

Tiedustelut ja kuvia asunnosta: liisasourander@hotmail.com tai riitta.sourander@gmail.com